Mintea este o componentă foarte puternică din vietile noastre, iar modul în care gândim și simțim, ne deschide drumul către viitor.

Drumul spre fericire – Legea atractiei

Fericirea este o stare influentata de modul în care ne simțim pe plan spiritual. Pentru a atrage fericirea, nu trebuie sa-ti stabilesti un scop bazat pe lucruri materiale. Oamenii care au invatat aceasta lectie, stiu ca o astfel de atitudine iti poate aduce fericirea absoluta. Desigur, lucrurile materiale aduc un plus, insa nu te pot face pe deplin fericit.

“Ceea ce semeni aduni”. Constientizand importanta legii atractiei, vei putea scapa de impresia ca paharul este mereu pe jumatate gol si vei vedea jumatatea plina a acestuia.

Multe persoane utilizeaza segmente ale legii atractiei in diferite aspecte al vietii: de la relatii, la cariera profesionala si tot ce se regaseste intre acestea. Acestea ajuta la indeplinirea viselor si atingerea scopurilor.

Drumul spre fericire – Legea atractiei

Conflictele pot duce la discomfort, tristete, nervozitate si multe altele. Violenta apare deoarece oamenii nu se simt confortabil unul in prezenta celuilalt, sau intr-o anumita situatie. Pentru a evita aceste neplaceri, este nevoie sa urmati cativa pasi:

  • Accepta situatia. Asta nu inseamna ca renunti la lupta, ba din contra. Este un mod de a face pace cu tine insuti, pentru a calma spiritele. In felul acesta este mult mai usor sa imbratisezi starea de bine in viata ta.
  • Vindeca-ti inima. Atunci cand esti trist, atragi spre tine energii negative. Este nevoie ca tu sa intelegi ca lucrurile sunt trecatoare, iar problemele de azi pot parea banalitati maine.
  • Fi deschis la noi oportunitati. Trecutul este trecut, si acesta trebuie lasat in urma. Concentreaza-te pe viitor si pe toate lucrurile frumoase pe care acesta le poate aduce.
  • Antreneaza-ti mintea. Nivelul energetic este ca un coridor. Trebuie sa inveti sa il urci si sa o iei mereu in directia cea buna si vei observa cum viata ta va lua o intorsatura buna.

Realitatea vine din tine. Umple spatiul din interiorul tau cu ganduri bune.

Scrie un raspuns

Scrie comentariul tau!
Scrie-ti numele aici